Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ




    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ



  και πορεία με κατάληξη στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ       



Συνάδελφοι – συναδέλφισσες :
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δημοσίευσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που δίνει το δικαίωμα στους υπουργούς να προχωράνε σε συγχωνεύσεις ή κλείσιμο φορέων του Δημοσίου, ανοίγοντας το δρόμο για μαζικές απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο.
Σήμερα, προχώρησαν στο πρώτο «δείγμα γραφής» - εφαρμογής, αυτού του νομοθετικού εκτρώματος, που είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ίσως η δεύτερη «εφαρμογή» να είναι η συγχώνευση- κλείσιμο των σχολείων μας και η δική μας απόλυση.
 Το ΠΑΜΕ Εκπ/κών Λέσβου καταδικάζει την προκλητική αυτή «Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», που  δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς, να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν και να καταργούν δημόσιους οργανισμούς, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο, με σοβαρές συνέπειες για το λαό.
Κλείνουν την δημόσια τηλεόραση. Βάζουν λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση.  Πετούν χιλιάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ στο δρόμο. Χαρίζουν την περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης στα χέρια ιδιωτών.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει άμεσα την ΕΡΤ, με βάση αυτό το τερατούργημα, πρέπει να συναντήσει τη συνολική αντίθεση των εργαζομένων και όλου του λαού.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ καθώς   και σε εκείνους  των υπόλοιπων δημόσιων φορέων.
Να μη σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν την πάλη τους, την αντίστασή τους να συντονιστούν με όλους τους εργαζόμενους με όλο το λαό.

Ένας για όλους κι όλοι για έναν.

Είμαστε δίπλα τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ
                                               Μυτιλήνη 12 Ιούνη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου