Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Όλοι και όλες στην απεργία Παρασκευή 7 Φλεβάρη.

Όλοι στη συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στα Κεντρικά Λύκεια.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

Την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, μέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας των ΕΠΑΛ στο Συμβούλιο Επικρατείας, 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:


  • Να μην απολυθεί κανείς! Καμία κινητικότητα - καμιά διαθεσιμότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γυρίσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ στα σχολεία τους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

  • Όχι στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση. Όχι στο "νέο σχολείο" της ημιμάθειας, της Ε.Ε., των επιχειρήσεων και της κινητικότητας Εκπαιδευτικών- Μαθητών!

  • Να μην περάσει το νομοσχέδιο που τσακίζει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία, στις συνταγές, στα φάρμακα. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.

  • Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.

  • Ένα γεύμα και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλα τα παιδιά. Δωρεάν μεταφορά. Κανένα παιδί χωρίς φαγητό, ρεύμα και θέρμανση.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όλοι την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί στα Κεντρικά Λύκεια στη συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Λέσβου. 

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης - Ε.Ε. - πλουτοκρατίας απαντάμε με ΕΝΟΤΗΤΑ: ενιαίος αγώνας εκπαιδευτικών, συνδικάτων, γονιών, μαθητών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου