Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΛΗΜΝΟΣ: Κατάληψη του Νηπιαγωγείου στον Κάσπακα - Σε απολογία καλείται η Διευθύντρια

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες, γύρω από το θέμα που έχει προκύψει στο νηπαγωγείο του Κάσπακα, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, τις τρεις τελευταίες ημέρες.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, κάλεσε τη Διευθύντρια του σχολείου σε απολογία, γεγονός, το οποίο προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες διαμαρτυρίες στους κόλπους των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους.

Μόλις πριν λίγα λεπτά, έφτασε στο σταθμό μας, η παρακάτω καταγγελία:
"Οι γονείς και οι κάτοικοι του Κάσπακα που συνεχίζουμε την κατάληψη με αίτημα τη συνέχιση της λειτουργίας του ολοήμερου Νηπιαγωγείου καταγγέλλουμε την διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γιατί καλεί σε απολογία τη διευθύντρια του σχολείου μας χωρίς να έχει εκείνη καμία ευθύνη για την κατάληψη που πραγματοποιούμε εμείς.
Αυτή η ενέργεια της διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει στόχο την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό για να σταματήσει η κινητοποίηση μας. Απορούμε τι είδους εκπαιδευτικός είναι όταν όλες οι ενέργειες της αποβαίνουν εις βάρος των παιδιών μας και των συναδέλφων της;
Την διαβεβαιώνουμε ότι οι απειλές και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να επαναλειτουργήσει το ολοήμερο τμήμα του νηπιαγωγείου του χωριού μας".

πηγή: Ράδιο Limnos FM100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου