Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο φόβος, η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζουν!...


Λέσβου


Συναδέλφισες, συνάδελφοι 

Αρκετά ματώσαμε! Αρκετά πληρώσαμε!
 
Δεν δεχόμαστε νέα αντιλαϊκά μέτρα, νέα μνημόνια, νέα βάσανα, όπως και να τα παρουσιάσουν, όπως και να τα βαφτίσουν.
 
Σηκώνουμε κεφάλι στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, μπροστά στο δημοψήφισμα της Κυριακής! 
 
Ο φόβος, η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζουν!

Μονοπώλια - Ε.Ε. - κυβέρνηση, οι άνθρωποί τους, οι μηχανισμοί τους, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου ξεκίνησαν με ομοβροντία την εκστρατεία φόβου, να γονατίσουν το λαό, να δεχτεί νέες πρόσθετες βαριές θυσίες.
 
Με ωμό εκβιασμό θέλουν το λαό μας να επιλέξει μόνος του το μνημόνιο που θα τον δέσει χειροπόδαρα, θα τον καταδικάσει στη διαρκή φτώχεια και εξαθλίωση για την ανάκαμψη των κερδών.

Δεν κάνουμε πίσω! Δεν υποχωρούμε!
 
Απαιτούμε την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που κάνουν τη ζωή μας κόλαση.
 
Όχι νέες θυσίες για την πλουτοκρατία!Το μέλλον των παιδιών μας δεν χωρά στα δεσμά της Ε.Ε. των τραπεζιτών, των βιομηχάνων,  των εφοπλιστών!

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής μην επιλέξτε ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Σηκώστε ανάστημά και εκφράστε την αντίθεσή σας στην Ε.Ε. και τα μνημόνια διαρκείας της.
 
Ούτε η πρόταση των "θεσμών", ούτε η "κυβερνητική πρόταση" των (47+8) συμπληρωματικών σελίδων διορθώνονται γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
 
Το κάλπικο «όχι» που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο «ναι» στο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ, είναι «ναι» στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού.
 
Σας καλούμε να μη διαλέξετε νέο μνημόνιο. Να «ακυρώσετε» αυτό το δίλημμα, «ρίχνοντας» στην κάλπη το μοναδικό αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο:

  • Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ.
  • Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης.
  • Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία.

Τυπώστε, διαδώστε και ρίξτε στην κάλπη του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιούλη την πρόταση του ΚΚΕ (Εκτυπώστε την πρόταση εδώ).  
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου