Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα σε απεργιακή συγκέντρωση εκπαιδευτικών στις 18/09

Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 18/09, τρίτη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας και πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας των εκπαιδευτικών την πρωτοβάθμιας αλλά και του λοιπού δημόσιου τομέα, η ΕΛΜΕ Λέσβου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ¨Μίλτος Κουντουράς¨ οργανώνουν απεργιακή προσυγκέντρωση εκπαιδευτικών στις 11.00 π.μ. στο χώρο των κεντρικών Λυκείων της Μυτιλήνης. 

Θα ακολουθήσει πορεία με το σύνολο των σωματείων - απεργών του Δημόσιου τομέα.

Στην βάρβαρη επίθεση της Κυβέρνησης απαντάμε με ενιαία πάλη, πάλη ταξική, ενάντια στις απολύσεις, στις ανατροπές των μισθολογικών, εργασιακών και μορφωτικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στην κατεδάφιση της δημόσιας υγείας, παιδείας, πρόνοιας, κοινωνικής ασφάλισης, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας, των ΜΑΤ και των χημικών.

Ενιαία πάλη - πάλη ταξική, υπάλληλοι κι εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες, γυναίκες, νέοι και νέες, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε την αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκφραστών.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου